DutchVideo 2020

Alle gebeurtenissen in de wereld heeft te maken met het beest!

Openbarende en Profetische boodschap Gods: En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest.

Gepubliceerd op 11 September 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 10 September 2020, bracht de bode engel Gods deze boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de Kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Vermendo, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, bekeert u!
Zoals u reeds eerder geopenbaard is, vele mensen zijn nog erger dan welke dodelijke virus dan ook. Wereldwijd is de sluipmoordenaar, de Coronavirus, aanwezig. En zoals men u reeds is voorzegt profetisch, als men denkt dat het onder controle is, zal de virus stilletjes nog harder toe gaan slaan.

Voorwaar, men blijft verzwijgen dat velen zich niet houden aan de regels van de overheid betreft de Coronavirus.
Zelfs vellen van de overheid overtreed de Coronavirus regels wereldwijd. Men vind het wel genoeg nu om zich aan de Coronavirus regels te houden! Vellen zijn al doof voor de gevolgen en komen in opstand en gebruiken geweld als men erop aangesproken word. Ze zijn koppig en eigenwijs en de wereld leiders vinden het prachtig al dat chaos en beetje voor beetje zal men wel kiezen voor de vaccinatie tegen Corona via injectie dat bij sommigen zal helpen maar naar verloop van tijd gevaarlijke bijwerkingen zal geven, dat de dood als gevolg zal zijn.

Voorwaar, alles doet men eraan wereldwijd om de Coronavirus, de sluipmoordenaar, onder controle te krijgen en mensen te gebruiken als proef experiment.
Tot slot, zal men komen met de oplossing voor de hele wereld de RFID-chip dat alle virussen tegenhoud, de 666 microchip!

Openbaring 13, vers 14 tot en met 18 En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en weer levend geworden is. En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

Voorwaar, alle gebeurtenissen dat op de aarde is, heeft te maken met het beest!

Openbaring 13, vers 3 en 4 En ik zag een van zijn koppen als ten dode gewond, en zijn dodelijke wond genas; en de gehele aarde ging het beest met verbazing achterna, en zij aanbaden de draak, omdat hij aan het beest de macht gegeven had, en zij aanbaden het beest, zeggende: Wie is aan het beest gelijk? en: Wie kan er oorlog tegen voeren?

Voorwaar, men moet weten dat de RFID-chip, het getal 666 van het beest is.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC


Vertalers in andere talen zijn zeer welkom!

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish, and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com