DutchVideo 2014

Alle dank gaat uit naar Yeshua HaMashiach!

WIN HET PROFETISCHE BOEK ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’ DOOR HET JUISTE ANTWOORD TE GEVEN OP EEN VRAAG IN DEZE BOODSCHAP! VERDER O.A.: ALLE DANK EN EER GAAT UIT NAAR YESHUA HAMASIACH, ISA, JEZUS CHRISTUS!

Gepubliceerd op 29 jan 2014 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

Benjamin Cousijnsen - foto.jpg

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 29 januari 2014 bracht een bode engel van de almachtige God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, de volgende boodschap Gods over aan Profeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Jerabar en ben een bode engel Gods.

Omdat Profeet Benjamin in 1964 geboren werd, en op 30 januari 50 wordt, heb ik voor u die luistert vandaag een bijzondere boodschap.

Voorwaar, een dollarbiljet bracht Cody zo naar de boodschappen van Profeet Benjamin Cousijnsen, en zo zijn er velen naar de boodschappen geleid.

En Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, is zeer verheugd over het team, dat in de bediening is.

De boodschappen komen altijd eerst uit in het Nederlands, en worden vertaald in verschillende talen, zoals onder andere in het Engels, Duits, Filipijns, Indonesisch, Spaans, Swahili.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, richt zich ook tot u, die helpt met het evangeliseren van de boodschappen van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, doorgegeven aan de eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Voorwaar, de bode engelen brengen sinds 2012, in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, verslag uit naar de wereld!

Ik ben Jerabar, en kan u vertellen als bode engel Gods, dat deze bediening meer en meer vrucht zal dragen, onder de leiding van de Heer zelf, die alles stuurt.

Voorwaar, ook de werkers zullen het loon van een Profeet in ontvangst nemen.

Maar aan u, die luistert, stel ik nu de volgende vraag:

Hoeveel boodschappen Gods zitten er in het profetische boek ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’, dat is doorgegeven aan Profeet Benjamin Cousijnsen, Gods geliefde eindtijdprofeet?

Wie als eerste het juiste antwoord doorgeeft, of het dichtste bij is, krijgt dit dikke boek gratis opgestuurd! Er wordt gekozen tot en met 10 februari 2014 uit één persoon, door Profeet Benjamin Cousijnsen. Kies het antwoord. Is dit: 1467 boodschappen, of 1487 boodschappen, of 1560 boodschappen?

Voorwaar, mail uw antwoord, mail dit naar [email protected]

Voorwaar, zowel de werkers van de laatste dagen, als Profeet Benjamin Cousijnsen, zijn door de Heer zelf aangesteld.

En alle eer en dank gaat uit naar Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, de Here der heren en de Koning der koningen, uw Rabboeni en Herder. Amen!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com