DutchVideo 2017

Al bent u reeds onder de indruk, deze waarschuwende profetische boodschap Gods mag onderstreept!

U hoort een belangrijke waarschuwende, mededelende profetie. Onder andere de Verenigde Staten wordt gewaarschuwd tegen aanslagen van IS, de antichrist Trump ‘doet aan dump’, en men eet kindervlees in Jemen. Hoor en zie wat komen gaat! Al bent u reeds onder de indruk, des te meer met deze geopenbaarde boodschap van de Here God, JHWH.

Gepubliceerd op 31 jan 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

donald-trump-fires-many

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Op 31 januari 2017 bracht Gods bode engel de volgende waarschuwende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen. Dit is een openbarende boodschap Gods!

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, IS roept geen “Allahu akbar!” meer, maar “Donaldu akbar!”
Voorwaar, Verenigde Staten, hoor en zie wat komen gaat! Al bent u reeds onder de indruk, des te meer zult u dat worden met deze geopenbaarde boodschap, wat onderstreept mag worden en aan u geopenbaard wordt, dat IS zich klaarmaakt voor aanslagen op de Verenigde Staten. Voorwaar, zelfs sommige IS-strijders hebben ook strijders met verschillende nationaliteiten, die de Verenigde Staten zó in kunnen met hun papieren. En sommigen zijn zelfs al onder de mensen, en wonen in de Verenigde Staten, en wachten slechts op het bevel om een aanslag te plegen! Voorwaar, mijn naam is Revelado en ben een bode engel Gods.

De antichrist Donald Trump zorgt voor chaos en zet de wereld op de kop.
Dit was reeds voorzegd door Gods ware eindtijdprofeet, Benjamin Cousijnsen.

Voorwaar, de bevolking in het Arabische Jemen doodt haar eigen kinderen, om te kunnen eten!
En kannibalisme is op grote schaal aanwezig. Vanwege de honger eet men mensenvlees. Voorwaar, als men de boodschappen Gods zou nagaan, dan zou men ontdekken dat alles reeds voorzegd is door Gods ware eindtijdprofeet, en dat vele IS-strijders zich tussen de vluchtelingen bevonden.

Vanwege de toenemende haat, wereldwijd, staan moskeeën vele aanslagen te wachten!
En de tegenstelling is ook, dat woonachtige Moslims bereid zijn IS-vluchtelingen te helpen, om wereldwijd aanslagen te plegen.

Voorwaar, de antichrist Trump ‘doet aan dump’!
De vrijheid van geloof wordt ook meer en meer omgezet in haat. Donald Trump maakte een grote chaos en maakte zelfs een grapje, door te zeggen: “Yes, we can!” Waar hebben we dat al eerder gehoord?
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com