DutchVideo 2016

Aanvalluuuh!  

Boodschap Gods: Hier volgt een strijdersgebed, om de vijand al te overwinnen vóórdat hij toeslaat! Hoor of lees de gehele boodschap.

Gepubliceerd op 27 apr 2016 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

the warrior's prayer

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 27 april 2016 bracht de engel des Heren woord voor woord deze boodschap over aan Gods ware eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, kadosh, heilig en machtig en krachtig is uw Koning, de Leeuw van Juda.
Voorwaar, aanvalluuuh! Trap op die slangen en schorpioenen, en strijd in de naam van de Koning der koningen, in de kracht van JHWH, El Elohím, Yeshua. Brand alle slangen en schorpioenen kapot met uw voeten, en stamp ze fijn! Want in Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, moet u hen geen kans geven, maar overwinnen, voordat ze toeslaan!

Zegt:
“Duivel, ga onder mijn voet! Want Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is meer dan overwinnaar! En Hij is in mij, en Zijn Bloed loopt door mij heen, omdat ik Zijn eigendom ben en Zijn kind. Geen macht of kracht kan mij met brandende pijlen doordringen. Want mijn lichaam is tot een schild, en mijn hoofd zit vol van Zijn naam, de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, JHWH, die vele overwinningen op Zijn naam heeft. Amen!”

Geef dank aan de Heilige!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com