DutchVideo 2016

Aanvallen!

Vind niet alles goed als u aangevallen wordt, maar val aan!

Gepubliceerd op 14 dec 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

de-wapenuitrusting

Volledige weergave: 

Hallo! Shalom, welkom! Op 14 december 2016 bracht de bode engel van God woord voor woord deze boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Abida en ben een warrior, een bode engel Gods.

Efeziërs 6, vers 10 tot en met 12  Ten slotte, zoek uw kracht in de Heer, in de kracht van zijn macht. Trek de wapenrusting van God aan om stand te kunnen houden tegen de listen van de duivel. Onze strijd is niet gericht tegen mensen maar tegen hemelse vorsten, de heersers en de machthebbers van de duisternis, tegen de kwade geesten in de hemelsferen.

Het engelenleger is krachtig in de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!
Wij engelen weten tegen wie wij te strijden hebben en laten ons niet misleiden. Wij dragen het schild des geloofs en laten ons niet manipuleren door de gevallen engelen met hun technologie! Profeet Benjamin Cousijnsen heeft u verteld, via de boodschappen, om u te wapenen. Velen worden in hun gedachten aangevallen en overgenomen, vanwege dat ze niet in de kracht Gods staan, van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en alles geloven wat ze voor hun ogen te zien krijgen.

Efeziërs 6, vers 16  En draag bovenal het geloof als schild waarmee u alle brandende pijlen van hem die het kwaad zelf is kunt doven.

Voorwaar, een warrior rent niet weg en laat ook niet het schild des geloofs zakken.
Geloof dat u een warrior bent en meer dan overwinnaar in JHWH, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!

Efeziërs 6, vers 17  Draag als helm de verlossing en als zwaard de Geest, dat wil zeggen Gods woorden.

Het woord van God maakt gehakt van de boze geesten van de duisternis!
Vind niet alles maar goed als u aangevallen wordt, maar val aan, aanvallen! En vertrap ze, stamp, stamp, stamp! Voorwaar, laat de satan u niet besmetten. In Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, bent u meer dan overwinnaar. Ja! Wees krachtig in Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus’ naam. Amen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com