Church RuachDutchVideo 2015

Aankondiging van het bezoek aan de kerk Ruach!

In opdracht van de Here God, kondigde de bode engel Rafaël onder andere het bezoek aan, dat Profeet Benjamin Cousijnsen zal gaan brengen aan de kerk Ruach in de Filipijnen.

Gepubliceerd op 9 april 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 9 april 2015 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, kadosh, heilig is Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël.

Ik kondig u aan…
dat Profeet Benjamin Cousijnsen op 28 juni 2015, zondags, de kerk Ruach zal bezoeken, en ook de trouwe secretaresse, Marion Verkleij, die de werkzaamheden in alle vormen goed bijhoudt, zal samen aanwezig zijn.

Voorwaar, op maandag 6 juli zal er weer worden gestart met de nieuwe boodschappen in de Evangelical Endtimemachine.
Voorwaar, er zal in de Filipijnen gefilmd worden en een verslag worden uitgezonden, dat te zien zal zijn in de Evangelicalendtimemachine.com. Mis dit niet, want de Heilige Geest Gods zal de dienst in de kerk Ruach zelf leiden! Voorwaar, ook heeft Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, een speciale boodschap voor de Filipijnen.

Voorwaar, alle eer en glorie komt Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, toe, die dit mogelijk maakt!
Zo heeft de Heer zowel de werkers in de Filipijnen als in Suriname en het evangelisatiewerk, en andere werken, kunnen zegenen. Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, de Kapitein van de Evangelical Endtimemachine, leidt alles! Mede alle dank voor de trouwe steun en gebed in alle vormen, dank u namens Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth, uw Kapitein, en de Evangelicalendtimemachine.com!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com