DutchVideo 2017

Aan welke keuze zit u vast?

Aan de hand van een bestaande vergelijking werd vandaag deze boodschap van God overgeleverd. Hebt gij de juiste keuze al gemaakt? En aan welke keuze zit u vast? (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 16 mei 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

everything-in-your-life-is-a-choice

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 16 mei 2017 werd de volgende boodschap woord voor woord afgeleverd aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van uw Rabboeni en Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Medarsu en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, waar zijt gij mij bezig?
Hebt gij de juiste keus al gemaakt? Iedereen moet keuzes maken. Komt gij in de winkel, of gij luistert naar een boodschap van Profeet Benjamin Cousijnsen, of luistert Radio Endtimenews, of u gaat Newsletter lezen, of de Bijbel. Voorwaar, waar gij u ook gaat, God laat u zien, dat u keuzes moet maken. Voor sommigen is het zo erg moeilijk, om ook sommige dingen los te laten.

In Afrika en India onder andere hebben ze een speciale manier om apen te vangen.
Ze gebruiken een grote holle fles, of kokosnoot, en daar stopt men vruchten in. Maar de opening is heel smal. En als de aap komt, die de vruchten wil hebben, dan gaat de hand erin, niet het hoofd, en kan er net in met zijn hand. En “Uch, uch, puf, puf!” Wat een moeite moet de aap doen, wil hij die vruchten te pakken krijgen en die lekkere pinda’s! Maar omdat hij zo hebberig is, en zijn hand vol vruchten en pinda’s vol zit, kan zijn hand niet terug. Hij vindt het niet leuk, want hij wilde die vruchten en pinda’s zo graag! “Oeh, oeh, oeh, ah, ah, ah, uch, puf! Grrr!” De mensen in Afrika en India vangen op deze slimme manier dieren. En ze maken hier gebruik van, van deze methode. En als die aap niet kan loslaten, dan vangen ze ook op deze manier op hun beurt de aap. Tevens is dit een gemakkelijke manier, om zo aan een huisdier te komen. Maar luister, want dit is heel belangrijk. Want aanvankelijk was deze aap nog niet gevangen, maar later wel, doordat hij niet wilde loslaten. En die aap stond mooi voor aap!

Voorwaar, en ook u, sta niet voor aap!
Het is nog niet te laat; u kunt het nog loslaten! Zeg, voordat het te laat is: “Ik kan het loslaten in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!”

Lukas 6, vers 36 en 37  Weest barmhartig, gelijk uw Vader barmhartig is. En oordeelt niet en gij zult niet geoordeeld worden. En veroordeelt niet en gij zult niet veroordeeld worden; laat los en gij zult losgelaten worden.

Voorwaar, u leest het goed, want er staat geschreven, als u uw Bijbel geopend heeft, heel duidelijk:
‘Laat los, en gij zult losgelaten worden.’ Ja, het leven bestaat uit keuzes maken, of u nu ervoor kiest om te gaan trouwen, of niet, alles draait om keuzes maken! Er komt zoveel op uw pad, maar u zult telkens uitkomen op het moeten maken van keuzes. En zo is het ook met Profeet Benjamin Cousijnsen, want u gelooft Gods ware eindtijdprofeet, of niet.

Iedereen moet een keuze maken.
Ga maar naar een restaurant, en neem de menukaart in de hand. En wat gaat u dan doen? Juist, u maakt een keuze! Wat neemt gij? “Ik vind dat wel lekker; ik wil dit, ik wil dat.” Voorwaar, de ene maakt de keus, om kwaad te spreken, en de andere maakt de keuze, om niet kwaad te spreken, maar om voor die broeder en zuster te bidden, en het aan God over te laten. Laat los, en gij zult losgelaten worden! En inderdaad, wat u niet loslaat, komt altijd op uw pad terug. En zo is het ook in geestelijk opzicht. Denk hier eens goed over na.

Hoe vaak wordt u niet aangevallen in uw gedachten?
Voorwaar, u bent niet de enige! U kunt aangevallen worden door middel van boosheid, kwaadspreken, of depressieve gedachten. Of misschien komen er wel leugens bij u binnen, of komt het doordat men de waarheid niet wil aanhoren in de Evangelical EndTime Machine. Het grote probleem is, dat men het kwaad niet durft te bestraffen.

Voorwaar, de God van Abraham, Izaäk en Jakob zegt u vandaag:
Maak uw keus; laat los, en gij zult worden losgelaten worden! Positieve gedachten en complimenten geven is een goede manier van keuze maken, en opbouwend. Zie met de ogen en het hart van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Hij kijkt naar uw goede keuze, en verwacht van u positieve gedachten, zodat Hij uw goede, positieve gedachten ook kan zegenen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com