DutchVideo 2017

Aan u die luistert en aan Kenia, India, Japan, Frankrijk en Korea!

Dit is een waarschuwende, mededelende, profetische boodschap van de Here God, JHWH, die woord voor woord is overgeleverd door de engel des Heren, Donder, aan Gods dienstknecht, Profeet van de eindtijd, Benjamin Cousijnsen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 22 jun 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

prophetic-warning

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 22 juni 2017 bracht een bode engel Gods de volgende boodschap over, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Donder en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, Kenia en India en Japan en Korea en u daar, die luistert!
Verheug u over Gods aanwezigheid en Zijn bescherming. Maar o wee u, die afgedwaald zijt en zich niet wil bekeren. Zie de komende dagen, wat voor onheil eraan komt! Zie met uw ogen. Dit telt ook voor Frankrijk, want u krijgt spoedig onverwachts een klap te verdragen! En ook Noord-Korea zal verrast worden!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com