DutchVideo 2016

5000 Christenen uit Chinees FEMA kamp tegelijk verdwenen!

Hetrick bracht dit verslag over de redding van 5000 Christenen, die recent door Gods erbarmen bevrijd en gered werden uit een Chinees FEMA kamp!

Gepubliceerd op 29 juni 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Chinese visa - Benjamin Cousijnsen 2016

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Op 29 juni 2016 bracht Hetrick het volgende verslag over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Hetrick.

Samen met Profeet Benjamin Cousijnsen ging ik vandaag terug naar de plaats van het FEMA kamp in China.
Luister ook naar de boodschap, met de titel: ‘Openbaring van God: Sommige FEMA kampen zijn reeds actief!’ van 23 september 2013. Voorwaar, om veiligheidsredenen worden sommige details van deze boodschap weggelaten.

Ik, Hetrick, vertel u het volgende:
Een korte tijd geleden werd Profeet Benjamin Cousijnsen uitgezonden naar China, naar een FEMA kamp, waar wij nu ook staan. Ik vertel u de volle waarheid, dat op de muren en flats rondom duizenden engelen Gods stonden. Profeet Benjamin had reeds gesproken met een hoge Chinese FEMA kamp onderofficier, die onder de indruk was van de website Evangelicalendtimemachine.com. Er werd zwijggeld betaald om toegang te kunnen krijgen, en vooraf een geheim plan gemaakt.

En of u het gelooft of niet – dat is aan u die nu luistert – er werden 5000 zielen bevrijd, mede ook dankzij uw bijdrage aan giften en gebeden!
Profeet Benjamin Cousijnsen ging het kamp binnen, samen met Rafaela en Michaël, en er volgde een heftige strijd. Benjamin was een echte zwaardvechter Gods. Een echtpaar, moeder en vader met hun kind, stonden met hun hoofden klaar in een guillotine machine, om onthoofd te worden vanwege hun Christenzijn! Deze onthoofdingsmachines zijn een geschenk uit de Verenigde Staten van Barack Obama. Maar op hetzelfde moment dat het scherpe hakmes naar beneden kwam vallen, wierp Profeet Benjamin Gods zwaard ertussen, dat het apparaat onmiddellijk blokkeerde, en hen zo redde. Er was grote chaos in het kamp en er werd hard gevochten, op leven en dood!

Op deze wijze werden er 5000 Christenen bevrijd, in de almachtige naam van JHWH, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, El Elohím, Adonai!
Buiten, 15 meter verderop, zakte Gods Elohím schip, en nam alle 5000 zielen weg. Ja, er vond inderdaad een soort Rapture plaats! Er werd hiervoor gekozen, vanwege het feit dat anders de gevluchte Christenen alsnog achtervolgd en gedood zouden worden!

Ik, Hetrick, keek terug op deze bijzondere gebeurtenis…
en ontdekte dat dit FEMA kamp er nu totaal vervallen en verwoest bij lag, en dat men had geprobeerd om zo alle sporen uit te wissen. Profeet Benjamin Cousijnsen geeft op de allereerste plaats alle eer, dank en overwinning aan Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth, die ook nu nog steeds werkzaam is en meer dan overwinnaar!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com