DutchVideo 2012

22-08-2012 Profetie: Tekenen van de Laatste Dagen!

PROFETISCHE OPENBARING GODS: IN DIT VISIOEN OPENBAART DE HERE GOD AAN ZIJN PROFEET BENJAMIN COUSIJNSEN WAT REEDS IN VERVULLING GAAT: ER VINDEN GEBEURTENISSEN PLAATS OP AARDE, DIE MEN LIEVER NIET WIL HOREN!

Published on Aug 22, 2012 by eindtijdspace

Please share and do not change © BC

rampen

Volledige weergave:

Hallo! Benjamin Cousijnsen schrijft op 22 augustus 2012:

Ik zag de bode engel in mijn slaap, en ik zag hem op de wolken…

Toen sprak hij, Shalom, Benjamin! Mijn naam is Choron. Ik begroet u in de naam van Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, Ruacha, Yeshu! Ik was eerder bij u, Benjamin. Yeshua, Jezus, is de Christus, de Zoon van God.

U daar, men probeert met schepen met zeezout in de lucht te schieten.

Men wil dit, Benjamin, doen in een strook van 100 tot 150 kilometer lang om wolken proberen te vormen. Met amper 10 tot 15 schepen wil men met deeltjes zeezout sproeien. Uw koolstofuitstoot is zeer hoog. Het initiatief moet de opwarming tegengaan. Men probeert van alles.

De klimaatverandering, Profeet Gods, is te danken aan ongehoorzaamheid van de mens.

U hebt reeds doorgegeven dat de grond zal scheuren en dat de grond zal branden onder de voeten van de mens. De mens heeft zelf een hel op aarde uitgeroepen. Ook de intense en dodelijke hittegolven nemen de adem af. De Zon zal zó branden, dat men het niet kan verdragen.

Benjamin, men liet grote hoeveelheden radioactief in de grote Oceaan stromen.

De schade is enorm! Veel Japanners hebben kanker en laten uit angst hun ongeboren kinderen aborteren. Vele lichamelijke klachten en ziekten zijn onder hen. De overheid ontkent! De Fukushima schade is veel erger dan men zegt!

Ik zeg u, de aarde zal te maken krijgen met de Zonnestorm!

Hosea 8, vers 7  Zij zaaien wind, storm zullen ze oogsten. Korenhalmen, die geen aar vormen, kunnen geen meel leveren. Als ze al iets opbrengen, zullen vreemdelingen het opslokken.

Wie leeft zonder God en Jezus Christus, zal de hel op aarde beleven.

Wees niet ongelovig, maar gelovig. Dit zijn de tekenen van de laatste dagen. Er zullen vele rampen zijn. Er gebeuren gebeurtenissen op aarde, die men liever niet wil horen en meemaken!

Voordat het ergste komt, zullen de ware kinderen Gods weggenomen zijn, en dit is zeer, zeer spoedig!

Als u zich bekeert tot Jezus Christus en u uw zonden belijdt en Hem uitnodigt in uw leven, zal u behouden worden. Doe het nu, voordat u achterblijft. Wie niet wil horen, gaat echt verloren! Ik maak u niet bang, ik vertel u als bode engel Gods de waarheid in Jezus Christus’ naam. Dit is ook geen film, dit is ECHT!

Kies wie u dienen wilt, want dáár zal u zijn. En overdenk en luister naar de boodschapper Gods, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine