DutchVideo 2012

13-09-2012 Gods Geest zegt: Spreek!

13-09-2012  BENJAMIN COUSIJNSEN WERD OPGEDRAGEN, TIJDENS HET BEZOEK VAN DE ENGEL DES HEREN, OM TE SPREKEN EN TE VERTELLEN, WAT HIJ TEGEN DE KIJKERS EN LUISTERAARS WILDE ZEGGEN. EEN BIJZONDERE BOODSCHAP!

Gepubliceerd op 13 sep 2012 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

Gods Geest spreekt

Volledige weergave:

Hallo! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Tegen de middag kreeg ik een bezoek van een bode engel Gods.

Shalom, Profeet Gods! Mijn naam is Regavija, ik ben naar u toe gezonden. In Zijn naam ben ik tot u gekomen, die waarlijk zeer spoedig komt, Benjamin Cousijnsen, in de naam waar kracht in zit, in Hem, in Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Wat zou u de mensen willen vertellen, Benjamin?

Ik zei, “Ik luister naar wat u mij doorgeeft, in de naam van Jezus Christus. Alleen wat de God van Izaäk, Jakob en Abraham tot iedereen wil zeggen, zal ik spreken. Of het nu een harde boodschap is of één die te verdragen is. Eventueel een bemoediging…”

De bode engel Gods sprak verder,

De Here, Benjamin, heeft u zeer lief, maar ook uw werkers.

Ik draag u op om nu te vertellen, wat u tegen de kijkers en de luisteraars zou willen zeggen. Gods Geest, die zegt: SPREEK!

Toen zei ik: “Dit overvalt mij zeer”. Maar toen sprak ik, en schreef dit op, wat de Geest Gods mij ingaf.

In de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus:

Elke boodschap heb ik gesproken, wat de engelen Gods ook in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, mij vertelden. Het is niet de bedoeling om u aan te vallen, begrijp mij goed. Ik moet gehoorzamen als Profeet Gods, en heb u waarlijk lief in de liefde van Jezus Christus. 

Als een kind stout is, waarschuwt u het kind in liefde…

Als het kind niet luistert naar de vader of de moeder, legt u het uit, dat hij of zij zich niet moet misdragen. Maar als je kind NOG niet luistert, dan geeft u waarschijnlijk straf. Of mogen ze alles?

Maar zo is het ook met de boodschappen Gods, die ik als een kind gehoorzaam. Want ik wil geen straf! Want ik wil Hem gehoorzamen, ook al wordt u bang.

Ik zeg u, De God van Izaäk, Jakob en Abraham heeft u echt lief, wie u ook bent!

Misschien vindt u mij wel vervelend, omdat ik een harde boodschap

breng of zo. Maar als u niet luistert naar uw vader of moeder, als kind, zal uw vader of moeder u ook straffen, als u niet luistert.

God is Liefde. Maar dat betekent niet, dat u maar zo uw gang kan blijven gaan met zondigen. 

Ziet u niet, hoe de wereld nu is?

God zendt Zijn engelen naar uw Profeet, om u te waarschuwen! En velen klagen misschien wel, omdat men babyvoeding gewend is. Een zondaar moet zich bekeren. En als de wereld maar niet Gods woorden serieus neemt, krijgt men straf, net zolang totdat men verandert en zich bekeert. Jezus Christus heeft tot eenieder gesproken, en ik zeg u, God laat niet met zich spelen!

Ik ben liever geliefd in de hemel dan op de aarde.

De tijd is zeer nabij, bekeer u en geef uw hart aan Jezus Christus, aan Yeshua HaMashiach!

Benjamin, sprak de bode engel Gods, zo is het goed. Ik, de bode engel Gods, wist wat deze geliefde Profeet Gods zou zeggen. Maar ik zeg u: Hoor de stem, die zegt: Wie hem veroordeelt, heeft God veroordeeld. Want waarlijk, alles is tot u gesproken vanuit de God van Izaäk, Jakob en Abraham! God zei: Spreek, Benjamin! Toen zei de bode engel Gods: Ik verheug mij zeer over u, wat u gesproken hebt, ook al wist ik het.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME

 

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com